My Dear Followers^_^

22 Februari 2013

Sejadah~~~





Setelah sekian lama mengimpikan sejadah baru..baru sekarang impian itu menjadi kenyataan..ewah!
Azam baru aku nk beli sejadah baru lau dpt biasiswa utk sem ni...lalu aku meluahkan hasrat itu dkt umi..skali tetibe je umi ckp cenggini.." alahai...............dh bpe lama duk kat u sejadah pun x mampu nk beli ke?? baru nak beli nak azam?? nah amik duit ni..g beli..umi menghulur duit brnilai rm50 yg sewaktu itu nilainya ibarat rm500 pada aku..huhu >.<

Lepas umi ckp tu rasa mcm teruk pulak diri ni..seperti kena tamparan angin yg hebat..O_omemg pun...spatutnya dari awal sem lagii dh beli..tp oleh disebabkn aku share sejadah ngan kwn tu yg rasa cm xperlu sbb my bff kata share je..papepun bukan tiap masa kami bersama..i mean lau aku ada hal lain ke..xkn aku nk bergantung pada dia yg baik hati itu jgk..

Btw terima kasih umi!! AT least setiap kali solat aku sentiasa akn ingat dekat umi jg..^_^


cik chinbi~

3 ulasan:

Shakirah Rosli berkata...

tahniah2 lps ni belikn adik sejadah plak hehe

Tanpa Nama berkata...

Ala cianya....cedih je rasa...patut umi belikan dari awal...umi ingat anak umi dah bawak dari rumah. Kan byk sejadah kat umah. Apa2 pun umi suka bila akak suka...;)

cik chinbi ^^ berkata...

@shakirah:
boleh...boleh....lau ada wet t..insyaAllh.. :D

Tanpa nama? :P

heeeeeeee...maceh....:D

22 Februari 2013

Sejadah~~~





Setelah sekian lama mengimpikan sejadah baru..baru sekarang impian itu menjadi kenyataan..ewah!
Azam baru aku nk beli sejadah baru lau dpt biasiswa utk sem ni...lalu aku meluahkan hasrat itu dkt umi..skali tetibe je umi ckp cenggini.." alahai...............dh bpe lama duk kat u sejadah pun x mampu nk beli ke?? baru nak beli nak azam?? nah amik duit ni..g beli..umi menghulur duit brnilai rm50 yg sewaktu itu nilainya ibarat rm500 pada aku..huhu >.<

Lepas umi ckp tu rasa mcm teruk pulak diri ni..seperti kena tamparan angin yg hebat..O_omemg pun...spatutnya dari awal sem lagii dh beli..tp oleh disebabkn aku share sejadah ngan kwn tu yg rasa cm xperlu sbb my bff kata share je..papepun bukan tiap masa kami bersama..i mean lau aku ada hal lain ke..xkn aku nk bergantung pada dia yg baik hati itu jgk..

Btw terima kasih umi!! AT least setiap kali solat aku sentiasa akn ingat dekat umi jg..^_^


cik chinbi~

3 ulasan:

Shakirah Rosli berkata...

tahniah2 lps ni belikn adik sejadah plak hehe

Tanpa Nama berkata...

Ala cianya....cedih je rasa...patut umi belikan dari awal...umi ingat anak umi dah bawak dari rumah. Kan byk sejadah kat umah. Apa2 pun umi suka bila akak suka...;)

cik chinbi ^^ berkata...

@shakirah:
boleh...boleh....lau ada wet t..insyaAllh.. :D

Tanpa nama? :P

heeeeeeee...maceh....:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...